Dnevni horoskop za 7. jun 2021. Škorpije, potrebno je da napravite distancu i kraći predah

Ovan

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao: Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što Vam nalaže savest. Nema razloga da osećate krivicu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Važno je da razumete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumete. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Rak

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima. Posao: U većini situacija umete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Lav

Ljubav: Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Delujete nesigurno. Posao: Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Devica

Ljubav: Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Posao: Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate lažne izgovore. Pre ili kasnije, istina će isplivati na površinu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovno-finansijske interese, upotrebite svoju pamet i iskustvo. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije jer Vas uznemiravaju.

Škorpija

Ljubav: Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi »ljubavni suton«. Posao: Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenađenja«. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

Ljubav: Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Posao: Izbegavajte različite sukobe, potrudite se da koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Ribe

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.