Dnevni horoskop za 7. jul: Blizance čeka novo poznanstvo

Ovan

Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja. Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Bik

Potrudite se da privučete nečiju pažnju ili interesovanje. Upornost ponekad donosi sjajan efekat. Obratite pažnju na nove informacije koje kruže na poslovnoj sceni. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu. Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

Blizanci

Dolazite do mogućnosti da ostvarite dodatnu zaradu. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Pred vama je jako povoljan dan za nova poznanstva. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite novu osobu. Ukočenost vam stvara manje probleme.

Rak

Partner vešto ignoriše Vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati istinu i odgonetnuti nečije namere. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo, zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Lav

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Devica

U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpoštavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Ponekad stvari izgledaju drugačije od osnovnog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije. Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

Vaga

U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Stalo Vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Potrudite se da previlno uskladite svoje želje, misli i osećanja.

Škorpija

Pred voljenom osobom kontrolišite svoje emotivne nagone, budite umereni i skromniji nego obično. Nečija priča na Vas ostavlja negativan efekat, potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Strelac

Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji. Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

Jarac

Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite pred voljenom osobom. Imate različite stavove. Bolje je da svoje obaveze završite, makar i na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite smisao za praktična rešenja. Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Vodolija

Iako ste imali priliku za dodatnu zaradu, neke stvari su vam se izmakle i sada se nalazite u novim finansijskim problemima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas dovodi do dubokih emocija. Moguće su tegobe vezane za grlo.

Ribe

Partner ne želi da Vam poverava svoje dileme, ostajete po strani i nevoljno prihvatate neku od sporednih uloga. Dovoljno ste snalažljivi da smislite prigodno opravdanje za svoje postupke i odluke. Potrudite se da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.