Dnevni horoskop za 7. jul 2020. Device, suočavanje sa istinom zahteva dodatnu hrabrost

Ovan

Ljubav: Imate dobar predosećaj, sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom koja deluje pozitivno na Vase raspoloženje. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije i precizan raspored, pre nego što započnete ozbiljniju poslovnu akciju. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju kondiciju.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da sumnjate u nečije reči ili naklonost. Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Posao: Dogovor koji imate obećava uspeh, važno je da preciznije odredite svoja interesovanja u različitim pravcima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Posao: Ukoliko ste efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i dobru volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na Vašu motivaciju i zajednički uspeh. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

Lav

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitnicku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Devica

Ljubav: Ponekad suočavanje sa istinom zahteva dodatnu hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja. Posao: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Ponekad i iskreni razgovor, deluje kao dobra psihoterapija.

Vaga

Ljubav: Fascinirajte partnera neobičnim idejama ili nesebičnom pažnjom. Posao: Kada bi se Vaš uspeh merio onim što govori bliža okolina, teško da biste pronašli ravnopravnog konkurenta. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu. Posao: U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Strelac

Ljubav: Godi Vam nečije interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoj šarm i sposobnosti u novom društvu. Posao: Delujete samouvereno u situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili hrabrosti. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponovo priželjkujete više nego što je moguće. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, Vi imate drugačije ideje. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

Vodolija

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Posao: Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procenama. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaše poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje nepovoljno utiču na Vaše zdravstveno stanje.