Dnevni horoskop za 7. januar 2021. Lavovi, neka vaša osećanja progovore

Ovan

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Bik

Ljubav: Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Posao: Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Blizanci

Ljubav: Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Rak

Ljubav: Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Posao: Moguć je pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Zdravlje: Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

Lav

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Devica

Ljubav: U emotivnom smislu ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju. Posao: Ispitujete da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi poslovni nesporazum. Zdravlje: Kada imate dobru volju, ostavljate i dobar utisak na okolinu.

Vaga

Ljubav: Sačekajte da čujete nečiji komentar, pre nego što donesete odluku. Ne možete diktirati »ljubavni tempo«. Posao: Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće stroga pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

Škorpija

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Posao: Postoje okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešenje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Vađžno je da delujete očaravajuće na partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Posao: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte osobu koja Vas suviše opterećuje svojim zahtevima, smeta Vam nečija emotivna ćudljivost i narav. Posao: Umerenost u poslovnom dijalogu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili podršku. Zdravlje: Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu i prisebnost.

Ribe

Ljubav: Privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama. Posao: Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Zdravlje: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.