Dnevni horoskop za 7. avgust 2020. Jarčevi, važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva

Ovan

Ljubav: Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Bik

Ljubav: Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž« u emotivnom odnosu. Posao: Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Utisak koji ste ostavili na saradnike izaziva poštovanje. Zdravlje: Kontrolišite svoje nagone ili unutrašnje impulse.

Blizanci

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Međutim, Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Rak

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme rasčistite nesporazume u emotivnom odnosu. Posao: Vaš izraz lica govori dovoljno o Vasem raspoloženju. Ne prija Vam trenutna pozicija ili gubitak. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

Lav

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe. Posao: Jasno Vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte svoju priliku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica

Ljubav: Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Posao: Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Vaga

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne, važna su dela. Potrebno je da učinite neki poseban gest. Posao: Delujete radoznalo i ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Zdravlje: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Sve je moguće, ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Posao: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju, nalazite se u dobroj formi.

Strelac

Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, važno je da se prethodno dobro upoznate sa osnovnim pravilima ponašanja. Posao: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Zdravlje: Podstičite kod sebe kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše Vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva. Posao: Neko ne razume Vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Posao: Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama koje deluju poučno. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Ribe

Ljubav: Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.