Dnevni horoskop za 7. april 2021. Blizanci treba da donesu važnu odluku

Ovan

Ljubav: Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Zdravlje: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

Bik

Ljubav: Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Nema razloga da partneru nepravedno namećete svoju volju. Posao: Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Mudra odluka može da Vas približi novim poslovnim ciljevima. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Delujete samouvereno i raspoloženo, nasuprot Vama partner vešto prikriva svoje nezadovoljstvo. Posao: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Lav

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Devica

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne žalite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoju nesigurnost. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Vaga

Ljubav: Izbegavajte nove emotivne provakcije, opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja Vam je privržena. Posao: Zagovarate praktično i pravično rešenje, ali neko od saradnika ima skrivene namere i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj. Zdravlje: Nema potrebe da gubite strpljenje.

Škorpija

Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, važno je da se prethodno dobro upoznate sa osnovnim pravilima ponašanja. Posao: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Zdravlje: Podstičite kod sebe kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum«, odnosno da se sukobljavate sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju na zaobilazan način. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Jarac

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Ribe

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Posao: Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na Vašu koncentraciju ili da Vas neko »ulovi« u zamku. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.