Dnevni horoskop za 6. novembar 2019. Blizanci moraju da se iskupe za propust, Lavovi da razumeju nečiju slabost

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Posao: Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

Bik

Ljubav: Kontaktirajte osobu koja Vam podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. U prilici ste da spojite lepo i korisno. Posao: Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, ne dozvolite da neko ogranicava Vaše mogućnosti. Zdravlje: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte osetljive teme i situacije koji Vas uzbuđuju. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. Posao: U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Rak

Ljubav: Predstoji Vam emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite emotivnu neizvesnost. Posao: Zainteresovani ste za nečiju ponudu. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Lav

Ljubav: Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Devica

Ljubav: Ne dopada Vam se saznanje da neko ignoriše Vaše želje. Ne možete da se pomirite sa sporednom ulogom. Posao: Delujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga Vaša okolina reaguje na različite načine. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, budite opušteni.

Vaga

Ljubav: Najbolji način da ulepšate svoje raspoloženje je susret sa osobom koja u Vama budi emotivnu želju. Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje uspeh ili utisak koji želite da ostavite na okolinu. Zdravlje: Nema razloga da ulazite u konfliktne situacije koje Vas uznemiravaju.

Škorpija

Ljubav: Nedostaju Vam promišljenost i strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Ponekad nastupate suviše zahtevno i neumoljivo. Posao: Previše ste zaneti svojim poslovnim vizijama, stoga prihvatite dobar savet koji dobijate od bliskih saradnika. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Posao: Potrebni su Vam pouzdani saradnici. Tek kada uskladite svoje poslovne afinitete, možete da ostvarite zajednički pomak. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Jarac

Ljubav: Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Posao: Nema razloga da stvari doživljavate isuviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Zdravlje: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Prijaće Vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili odluku. Posao: Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuce. Ponekad je teško proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Ribe

Ljubav: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ali ne i na Vaše zadovoljstvo. Nedostaje Vam nečije prisustvo. Posao: Saplićete se o različite situacije koje neko drugi rešava na lak ili jednostavan način. Zdravlje: Dobro razmislite o svojim mogućnostima, nema razoga da preterujete.