Dnevni horoskop za 6. jun 2020. Rakovi, zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da izazivate voljenu osobu na emotivno sučeljavanje. Pažljivije razmislite o nečijim rečima i postupcima. Posao: Pravilna procena vrednosti i dobar stav donosi dodatne olakšice, upotrebite svoje praktično iskustvo. Zdravlje: Poštedite sebe napornih obaveza koje Vas iscrpljuju.

Bik

Ljubav: Čini Vam se da voljena osoba reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dovoljno maštoviti. Posao: Osećate priliv pozitivne energije, mislite da sve što započeete možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Stalo Vam je da rešite nesporazum u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema partneru. Posao: Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama, budite umereniji u svojim očekivanjima. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Rak

Ljubav: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama. Posao: Zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav

Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Posao: Neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost razmišljanja i ponašanja ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje.

Devica

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Posao: Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Zdravlje: Nemojte sebe opterećivati »teškim mislima«.

Vaga

Ljubav: U emotivnom smislu često menjate svoju strategiju. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego ono što saopštavate partneru. Posao: Nečija priča na Vas ne ostavlja ozbiljan utisak, tako da se opredeljujete za novi potez u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: ne prijaju Vam situacije koje zahtevaju ubrzani tempo.

Škorpija

Ljubav: Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donesete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje. Posao: Imate zanimljive ideje. Blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

Strelac

Ljubav: Partner pokušava da Vas oraspoloži, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Posao: Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Jarac

Ljubav: Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima »lične slabosti«. Posao: Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativnu ulogu i razmišljanje. Sa nestrpljenjem očekujete novi susret. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Posao: Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Ljubav: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Posao: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga delujete užurbano pred saradnicima. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.