Dnevni horoskop za 6. jul 2020. Vodolije, očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje

Ovan

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Posao: Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati partnera. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa planirajte novi susret. Posao: Delujete odlučno i ambiciozno. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

Lav

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Priželjkujete susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi podsticaj. Posao: U dogovoru sa saradnicima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja. Zdravlje: Opustite se. Dozvolite sebi da Vas osećanja navedu na »dobar izbor«.

Vaga

Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite obostrano zadovoljstvo. Posao: Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Strelac

Ljubav: Posvetite više pažnje porodičnim temema ili osobi koja deluje pozitivno na Vase raspoloženje. Posao: Imate loš predosećaj pri očekivanju nečijeg odgovora vezanog za poslovnu saradnju. Dovoljno ste razumni da pripremite dopunska rešenja. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

Jarac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom, prerastu u ozbiljnije probleme koji Vas emotivno udaljavaju. Posao: Imate osećaj da Vam nedostaju pouzdane informacije ili da Vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika. Zdravlje: Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija

Ljubav: Prati Vas loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do novog »emotivnog usijanja«. Posao: Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Potrebno je da tačno procenite do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.

Ribe

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Posao: Neko Vas iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.