Dnevni horoskop za 6. januar 2021. Rakovi, ponekad je teško utvrditi pravu istinu

Ovan

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas isuviše zamaraju.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Prati Vas ljubavni nesklad ili loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost i samopouzdanje. Posao: Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Rak

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Lav

Ljubav: Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Posao: Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Devica

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste odgovorni za ono sto činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Vaga

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Posao: Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Strelac

Ljubav: Odaberite elegantni stil, sa namerom da privučete nečiju pažnju. Zadovoljstvo je ako umete da spojite lepo i korisno. Posao: Važno je da izrazite dobre namere, jer okolina ima dovoljno sluha i interesovanja da Vas podrži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Jarac

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Očekujete više od onog što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite naćin ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.