Dnevni horoskop za 6. februar 2021. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju

Ovan

Ljubav: Partner se žali na Vašu rasejanost, zaboravnost ili odsutnost. Ispravite svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate poslovno-finansijske probleme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike.

Bik

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenađenja«. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Pred Vama je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Posao: Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namere. Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Lav

Ljubav: Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, ali opravdanje ne deluje dovoljno ubedljivo. Uslišite nečiju molbu. Posao: Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Devica

Ljubav: Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime. Posao: Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Vaga

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo. Posao: Obratite pažnju na različite detalje. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija o poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Partner ume da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Posao: Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Jarac

Ljubav: Partner vešto prikriva deo istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani. Posao: Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Zdravlje: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.