Dnevni horoskop za 5. novembar 2019. Ribama dosadio posao, Blizancima blef nije uspeo

Ovan

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Bik

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije i osećanja. Posao: Umete da smislite dobar odgovor ili efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje Vaše mišljenje i rezultate. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da osmislite originalan nastup i “navalite”. Posao: Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da popravite raspoloženje.

Rak

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom više podseća na igru skrivanja. Nema potrebe da preterujete sa mistifikacijom u dijalogu sa voljenom osobom. Posao: Nedostaje Vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Prepustite velike ambicije i neskromne želje svojim saradnicima. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Lav

Ljubav: Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Posao: Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Na žalost, partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje i beskrajnu pažnju. Posao: Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Zdravlje: Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Vaga

Ljubav: Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima »iznenađujući korak«. Logično, sve ima svoju cenu. Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Pažnju usmeravate na materijalne rezultate. Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama. Posao: Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete mišljenje saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Posao: Nove informacije zvuče komplikovano. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Zdravlje: Važno je da se zaštitite od loših uticaja.

Jarac

Ljubav: U emotivnom životu, postoji zatišje ili dilema koju treba da rešite u dogovoru sa voljenom osobom. Posao: Pre nego što donesete konačnu odluku saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Zdravlje: Izbegavajte svaki rizik koji narušava Vašu psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili subjektivne želje u odnosu na realnost. Posao: Nove poslovne događaje doživljavate kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Ribe

Ljubav: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Postoji osoba koja može da Vas usreći. Posao: Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine ili sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.