Dnevni horoskop za 5. jun 2020. Bikovi, morate da imate dovoljno hrabrosti

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Posao: Važno je da pravilno procenite lične mogućnosti i realne uslove, pre nego što donesete konačnu odluku. Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

Bik

Ljubav: Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Posao: Morate da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se rešiti, nema razloga za zabrinutost. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Blizanci

Ljubav: Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima. Posao: Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat koji očekujete dolazi sa izvesnim zakašnjenjem. Zdravlje: Važno je da u Vama postoje pozitivne misli i lepe želje.

Rak

Ljubav: Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Ne možete da ostanete imuni i ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogađaju. Posao: Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Lav

Ljubav: Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Posao: Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Posao: Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje razultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

Vaga

Ljubav: Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Posao: Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči Vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Jarac

Ljubav: Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte. Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i psihofizička relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Ako ste nezadovoljni svojim emotivnim ili bračnim statusom, slobodno preuzmite inicijativu u prisustvu bliske osobe. Posao: Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasan način da poboljšate svoju koncentraciju. Zdravlje: Planirajte omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Posao: Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.