Dnevni horoskop za 5. avgust 2020. Bikovi, priuštite sebi dobar provod

Ovan

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnera, upotrebite neko malo i »korisno lukavstvo«. U emotivnom odnosu mnogo toga je dozvoljeno. Posao: Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Ali, ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese. Zdravlje: Planirajte izlazak ili šetnju.

Bik

Ljubav: Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na srodnu temu. Posao: Želite da predstavite nove poslovne ideje i mogućnosti. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. Zdravlje: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

Blizanci

Ljubav: Posvetite više pažnje osobi koja od Vas očekuje iskrenost, poveravanje i emotivnu toplinu. Posao: Neko u Vama podstiče sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Zdravlje: Emotivno zbližavanje oslobađa od svih napetosti.

Rak

Ljubav: Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i prijatnim osećanjima. Posao: Uvek postoji neki lakši, ali i teži put do uspeha, stoga prihvatite ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

Lav

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka ili emotivnih namera. Posao: Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo »taknuto-maknuto«. Saradnici očekuju da delujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: U Vašem interesu je da ne pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Vaga

Ljubav: Delujete zabrinuto i neraspoloženo. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dobar uvid u nova dešavanja. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Škorpija

Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu ili bliske susrete. Posao: Nedostaje Vam motivacija za angažovanje na više strana. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije saradnicima. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Strelac

Ljubav: Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se protivite partnerovim željama. Pokažite više razumevanja za nečija interesovanja. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate, razmislite na koji način treba da obnovite dobar poslovni odnos. Zdravlje: Važno je da kontrolišete sujetu, ne budite brzopleti.

Vodolija

Ljubav: Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Posao: Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, pre nego što progovorite. Posao: Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Zdravlje: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.