Dnevni horoskop za 4. novembar 2019. Neprijatan razgovor za Vodoliju, Rak na ivici izdržljivosti

Ovan

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje planove. Ponestaje Vam strpljivost u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Bik

Ljubav: Nema razloga da se ponašate ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Pobuđujete nečiju sumnju. Posao: Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Zdravlje: Prijaće Vam razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da uskladite osećanja i misli, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu. Delujete konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja zvuče neubedljivo. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Rak

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike. Posao: Neko u Vama podstiče novu sumnju. Ali, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na saradnike. Zdravlje: Emotivno zbližavanje Vas oslobađa psihološke napetosti.

Lav

Ljubav: Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove. Posao: Bez obzira na nečija obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

Devica

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Posao: Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Vaga

Ljubav: Želite da iznenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika. Nakon neuspelih pokušaja lako odustajete od svojih namera. Posao: Nema razloga za razmetljivo ponašanje u susretu sa saradnicima. Dobro analizirajte osobu koja nije opravdala Vaše poverenje. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili »odsutno«. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to ste učinili na pogrešan nacin. Važno je da sačuvate prisebnost. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete “teškim” mislima.

Jarac

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, moraćete posedovati dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«. Posao: Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih, kada se rešavaju važne poslovne dileme. Zdravlje: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

Ribe

Ljubav: Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. Posao: Delujete duhovito i šarmantno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Očekuje Vas uspeh. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne asocijacije.