Dnevni horoskop za 4. mart 2021. Lavovi, nedostaju vam oprez i strpljenje

Ovan

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje. Posao: Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Bik

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku i bez dodatnih komplikacija. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Posao: Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran položaj. Zdravlje: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da bežite pred istinom ili da potiskujete svoje emotivne želje. Posao: Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte savest, prijaće Vam poveravanje.

Lav

Ljubav: Zaneti ste ružičastom slikom i imate velika očekivanja. Nema razloga za preterano eksponiranje u nepoznatom društvu. Posao: Nedostaju Vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vešto koristite u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

Devica

Ljubav: Stalo Vam je da očarate svog partnera, planirajte romantičnu zabavu u skladu sa zajedničkim raspoloženjem i afinitetima. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doči na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Strelac

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Jarac

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Vodolija

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Posao: Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Ribe

Ljubav: Bolje je da ne provocirate partnera na zajedničko dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Kolebate se između dve poslovno-finansijske ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.