Dnevni horoskop za 4. maj 2021. Rakovi, vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane

Ovan

Ljubav: U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Posao: Na Vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Brinu Vas emotivne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Posao: Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Uspešni rezultati podrazumevaju timski rad i poverenje. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Ljubav: Vaše ponašanje oslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji prilikom izražavanja svojih osećanja. Posao: Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

Rak

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Lav

Ljubav: U emotivnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite dobru volju i više razumevanja za nečije »slabosti«. Posao: Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezultati. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete suvišnim brigama.

Devica

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju slabost. Nema potrebe da »kažnjavate« voljenu osobu. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Zdravlje: Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vaga

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Potrebna Vam je emotivna podrška. Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na saradnike. Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Škorpija

Ljubav: Potreban Vam je neko ko će Vam ulepšati raspoloženje. Posao: Ako Vam smeta nečije ponašanje, potrudite se da zavedete princip poslovne ravnopravnosti ili fer-plej u odnosu sa bližom okolinom. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Strelac

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkom ukusu. Posao: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Zdravlje: Romantična zabava u Vama pokreće skrivenu energiju i snagu.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.