Dnevni horoskop za 4. jun 2021. Vage, susret sa jednom osobom otkriva važne detalje

Ovan

Ljubav: Partner uporno i bez objašnjenja ignoriše Vaše ideje. Bez obzira na taktiku, ne možete da ostvarite ono što ste naumili. Posao: Ne možete da predvidite nečiji odgovor. Nema razloga za razmetljivost, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje od stresnih situacija.

Bik

Ljubav: Izbegavajte osobu koja Vas suviše opterećuje svojim zahtevima, smeta Vam nečija emotivna ćudljivost i narav. Posao: Umerenost u poslovnom dijalogu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili podršku. Zdravlje: Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu i prisebnost.

Blizanci

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni fluid i podsticaj, nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner je sjajno raspoložen. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, potrebno je da promenite određene stavove u poslovanju. Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu, izbegavajte stresne situacije.

Rak

Ljubav: Privlače Vas neobične situacije koje nose neku »skrivenu čar«. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Posao: Mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju i dobru i lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana i relaksacija.

Lav

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Posao: U zajedničkom interesu je da se poštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom poslovnih pregovora. Zdravlje: Osetićete veliko psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora.

Devica

Ljubav: Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Želite da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao: Interesantne ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Vaga

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju obogaćuje ljubavni odnos. Posao: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Strelac

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Posao: Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Vodolija

Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Posao: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha odlučujućem momentu. Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Ribe

Ljubav: Određena doza mističnosti može da Vam donese neprijatnost u porodičnom životu ili u odnosu sa partnerom. Posao: Praktično ste orijentisani i prednost dajete poslovima koji donose materijalne rezultate. Zdravlje: Važno je da postavite granicu između različitih obaveza.