Dnevni horoskop za 4. jun 2020. Škorpije, nemojte ignorisati nečije reči ili upozorenje

Ovan

Ljubav: Nečije reči ili postupci deluju isuviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Posao: Ne budite u zabludi, očekujući lak rasplet događaja u odnosu sa nekim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu ili koncentraciju.

Bik

Ljubav: U emotivnom smislu, pokušavate da odgovoriti na pitanje: da li kompromis više odgovara Vama ili Vašem partneru? Posao: Dok se Vaši saradnici sapliću o osnovne probleme, Vi delujete vrlo efikasno i snalažljivo. Zdravlje: Obratite pažnju na snove.

Blizanci

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Rak

Ljubav: Partner nema razumevanja za Vaša objašnjenja ili izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe, budite iskreni. Posao: Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Prednost dajete praktičnim aspektima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i javnu raspravu.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite utešnu varijantu, iako Vam to nije svojstveno. Posao: Postupite po svojoj savesti, važno je da poštujete dogovor ili utvrđena pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Raduju Vas novi događaji u privatnom životu, partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Posao: Vas stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate. Važno je da delujete ubedljivo. Zdravlje: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočište da saberete svoje misli. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Izvucite dobru pouku. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Pažljivije slušajte poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili upozorenje. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Težite ka novom uspehu. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Strelac

Ljubav: Predstoji Vam emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite emotivnu neizvesnost. Posao: Zainteresovani ste za nečiju ponudu. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac

Ljubav: Nedostaje Vam neko kome biste poverili misli i potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu. Posao: Smišljeno izbegavate susret sa osobom koja kritikuje Vaš stil izražavanja. Ipak, pre ili kasnije, moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Zdravlje: Sačuvajte dobru koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Ne dozvolite da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu. Posao: Potrebno je da se angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora. Zdravlje: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Ribe

Ljubav: Neko Vas iznenada dovodi pred novo iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja i davanja, a ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Zdravlje: Relaksacija deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.