Dnevni horoskop za 4. jul 2020. Blizanci, oslonite se na svoju intiuciju

Ovan

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatano udaljavaju od voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ultimativno ponašanje, diplomatska nota postaje neizbežna. Naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža, opustite se.

Bik

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, budite istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune obostrana očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Rak

Ljubav: Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Posao: Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Lav

Ljubav: U emotivnom smislu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se u drugom pravcu. Posao: Nepotrebno skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju protekciju ili zaštitu. Zdravlje: Prijaće Vam nečija emotivna pažnja i potreba da Vam ugodi.

Devica

Ljubav: Važno je da imate dobru ideju koja ce Vas zbližiti na pravi način. Posao: Stvari i događaje prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u Vašem okruženju. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: U društvu voljene osobe podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i dobar ukus. Uživajte na različite načine. Posao: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

Strelac

Ljubav: Partner donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve. Saradnici reaguju na različite načine. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Jarac

Ljubav: Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način. Posao: Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima saradnje. Zdravlje: Nema razloga za nesigurnost i napetost.

Vodolija

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate posedovati dovoljno snage da prihvatite istinu ili stvari koje Vam se ne dopadaju. Posao: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite uspeh, budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.