Dnevni horoskop za 4. januar 2021. Ovnovi, ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve

Ovan

Ljubav: Za utehu ili razumevanje, obratite se bliskim prijateljima. Partner iskreno brine o Vašem raspoloženju i želi da Vam ugodi. Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Ipak, ostanite dosledni. Zdravlje: Nema razloga da dramatično doživljavate svoje dileme.

Bik

Ljubav: Ne želite da pokažete svoje »slabosti«. Stalo Vam je do nekog, ali emotivni epilog zavisi od raspoloženja te osobe. Posao: Ulažete veliki napor i energiju u svoje poslovne ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno Vaše namere. Zdravlje: Budite realni u svojim procenama, izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama. Posao: Pogrešno procenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite različitim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

Rak

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Lav

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Devica

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Nalazite se u prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru poslovnih tema i ciljeva. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Vaga

Ljubav: Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Posao: Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko ometa ili usporava. Zdravlje: Važno je da pravilno profiltrirate misli i osećanja.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama. Posao: Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, provedite više vremena na svežem vazduhu.

Strelac

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Jarac

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni to i da priznate. Delujete suviše tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare. Posao: U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari. Zdravlje: Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.