Dnevni horoskop za 4. februar 2021. Ovnovi, nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci

Ovan

Ljubav: Morate da imate više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Bik

Ljubav: Ne razumete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Posao: Važno je da odaberete ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Zdravlje: Slobodno prihvatite izazove koji Vas podstiču na kreativno izražavanje.

Rak

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ne predstavlja dugoročno rešenje. Posao: Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Lav

Ljubav: Imate utisak da partner prikriva deo istine, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Posao: Nema razloga da optužujete druge za pogrešnu procenu. Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Posao: Ishitrenim postupcima iritirate saradnike, poslovna situacija može da se komplikuje mimo Vaše volje i uticaja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička reklasacija i opuštanje.

Vaga

Ljubav: Za razliku od Vas, partner lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ali, na takav način Vas dovodi u inferiornu poziciju. Posao: Poslovni gubitak sa kojim se suočavate, ne treba da utiče na Vaše raspoloženje ili koncentraciju. Zdravlje: Prijaće Vam mentalna relaksacija i boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte povoljniji trenutak. Posao: Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Posao: Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Posao: Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje razultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

Vodolija

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti dobru priliku. Posao: Osoba koja Vas podstiče na optimizam i na kreativno raspoloženje, zaslužuje Vašu naklonost i poverenje. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Ribe

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni to i da priznate. Delujete suviše tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.