Dnevni horoskop za 31. oktobar 2020. Pokažite dobru volju i više razumevanja

Ovan

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da jeVaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Bik

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne želje. Uživajte u lepim stvarima i uz blisku osobu. Posao: Neko ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete ostvariti svoje namere. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Posao: Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje razultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

Rak

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Posao: Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Lav

Ljubav: Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi »ljubavni suton«. Posao: Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Posao: Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni. Zdravlje: Važno je pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga

Ljubav: Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji čvrsta namera. Posao: Pokušavate da ispravite poslovne propuste, nema razloga da previše pričate o svojim planovima. Važni su rezultati, a ne komentari. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas iznenada dovodi pred novo emotivo iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja i davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu ili zahteva izvesno odricanje. Zdravlje: Relaksacija deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: U emotivnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite dobru volju i više razumevanja za nečije »slabosti«. Posao: Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezultati. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete suvišnim brigama.

Jarac

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima. Posao: U većini situacija umete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili Vam privlači pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž« u emotivnom odnosu. Posao: Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada poriv za eksponiranjem. Zdravlje: Kontrolišite svoje nagone ili unutrašnje impulse.