Dnevni horoskop za 31. oktobar 2019. Blizanci, ne upoređujte se sa drugima – Škorpijama uspeh zavisi od jedne osobe

Ovan

Ljubav: Raduju Vas novi događaji i nečija namera da Vam ugodi. Partner ume da Vam prenese dobro raspoloženje i inspiraciju. Posao: Imate pozitivan uticaj na okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje Vašu profesionalnu svest o zajedničkim interesima. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Bolje je da se opredelite za umereno rešenje. Ulazak u »zabranjenu zonu« ili poriv za emotivnom avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje. Nema razloga da se ponašate suviše nametljivo u društvu saradnika. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Budite pažljiviji nego obično pri izražavanju emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Posao: Nema potrebe da se upoređujete sa različitim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Rak

Ljubav: Nemojte propustiti neke interesantne događaje koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na nečiji savet. Zdravlje: Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Lav

Ljubav: Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom uzrokuje novu raspravu. Delujete suviše strogo i zahtevno. Posao: Ukoliko pažljivo pratite razvoj događaja na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga treba da računate za saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao dobra psihoterapija ili resterećenje.

Devica

Ljubav: Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Posao: Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Vaga

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

Škorpija

Ljubav: Stvari mogu biti lepše, pod uslovom da delujete dovoljno »uzbudljivo« ili inspirativno na svog partnera. Posao: Vaš uspeh zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke interese. Zdravlje: Dajte sebi više oduška, važno je da neko razume Vaše želje i potrebe.

Strelac

Ljubav: Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Jarac

Ljubav: Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Vodolija

Ljubav: Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u dogovor i podsticati plemenita osećanja. Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i proverenim saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u top formi i imate dovoljno snage.

Ribe

Ljubav: Priželjkujete novi emotivni uzlet, spremni ste da primenite svoju omiljenu strategiju osvajanja u društvu voljene osobe. Posao: Uspeh u poslovnim susretima proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Važno je da pravilno nametnete svoju ulogu. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.