Dnevni horoskop za 31. jul 2020. Ribe, razmislite o svojim greškama

Ovan

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Posao: Delujete ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Rak

Ljubav: Ponekad je teško podvući granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Posao: Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese, razmislite o kompromisnoj varijanti. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Lav

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Devica

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, potrebno je da napravite emotivnu distancu. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ukoliko tražite greške, one se nalaze u Vama, a ne u Vašoj okolini. Postoji mogućnost da prevaziđete trenutnu situaciju. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija

Ljubav: Svoje ljubavne probleme ne možete rešavati na nečiju stetu. Obratite pažnju na partnerovo negodovanje. Posao: Važno je da se pravilno distancirate od događaja ili saradnika, koji može da Vam prouzrokuje neprijatnu situaciju. Zdravlje: Prijaće Vam različiti sadržaji zabave, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate izgovore. Pre ili kasnije, istina će isplivati na površinu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovno-finansijske interese, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Jarac

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija

Ljubav: Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima »iznenađujući korak« i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u svoju ishranu.

Ribe

Ljubav: Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, ispravite svoje propuste. Posao: Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas oterećuju slutnje.