Dnevni horoskop za 30. oktobar 2020. Jarčevi, nema potrebe da se ponašate kao „moralni sudija“

Ovan

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Bik

Ljubav: Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na Vas šarm ili pojavu. Posao: Upotrebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolišete nove događaje. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Posao: Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Rak

Ljubav: U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Lav

Ljubav: Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretan potez. Partner pokušava da shvati Vaše namere. Posao: Očekujete pozitivne odgovore za rešavanje poslovno-finansijskih pitanja i tolerantno prelazite preko »sitnih« nepravdi. Zdravlje: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Osoba koja Vam se dopada »izmiče« pred Vašim pozivima. Posao: Potrebno je da racionalno koristite svoju kreativnu energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Vaga

Ljubav: Za intimnu sreću je potrebno malo dobre volje i dovoljno inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja. Posao: morate delovati kao perfekcionista koji stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, novi događaji predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu. Sve u skladu sa inspiracijom. Posao: Oslonite se na intuiciju pri donošenju konačne odluke. Nalazite se pod uticajem faktora sreće, tako da Vas očekuju pozitivni razultati. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše za dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu. Posao: Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Ne dozvolite da Vas zavara prvi utisak. Zdravlje: Ulepšajte izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Osobu koju volite, morate razumeti i onda kada greši. Nema potrebe da se ponašate kao »moralni sudija«. Posao: Potreban Vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti sledi Vaš poslovni korak i kreativne ideje. Zdravlje: Prijaće Vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Vodolija

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Znaci pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Preuzmite dodatnu inicijativu pred saradnicima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.