Dnevni horoskop za 30. novembar 2020. Škorpije, nedostaje vam emotivna podrška

Ovan

Ljubav: Nema razloga da igrate dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Posao: Ukoliko se Vaši ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, promenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zaštitu.

Bik

Ljubav: Želite da poštujete dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja i smišlja neke »tajne planove«. Posao: Teško Vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uviđate da postoje različiti kriterijumi. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Blizanci

Ljubav: U privatnom životu pokušavate da shvatite nečije namere. Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Posao: Vaša objašnjenja zvuče logično, ali ne dobijate očekivanu podršku u krugu saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Rak

Ljubav: Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati čvrstog sna.

Lav

Ljubav: Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj um.

Devica

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne treba emotivno dokazivanje i dramatične situacije. Posao: Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Vaga

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne žalite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoju nesigurnost. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom Vaša prednost je u tome sto imate interesantnije ideje, nego rešenja koja nude Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Posao: Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Odgovorite na nečiju molbu i promenite ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo. Posao: Ne dopada Vam se uloga koju Vam je neko namenio. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve. Zdravlje: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Ribe

Ljubav: Emotivne dileme rešavajte promišljeno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Izlet u nepoznato ima i svoju »cenu«. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Prihvatite sigurnu ili proverenu varijantu. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.