Dnevni horoskop za 30. novembar 2019. Škorpijama stiže novac, Ribama nije dan za nove početke

Ovan

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Posao: Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja. Zdravlje: Izbegavajte psihofizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

Bik

Ljubav: Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Posao: Ne želite da Vam neko nameće dodatnu ulogu ili da Vas obavezuje na određena pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite zaslužuje beskrajnu pažnju i razumevanje. Posao: Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Rak

Ljubav: Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. Posao: U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja. Zdravlje: Prati Vas sjajno raspoloženje i dodatni entuzijazam.

Lav

Ljubav: Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima. Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Porodično okupljanje će Vam doneti osećaj prijatnosti i zadovoljstva.

Devica

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune obostrana očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete snalažljivo u različitim situacijama. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«. Posao: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj u susretu sa voljenom osobom. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor. Posao: Neko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da Vas očekuju pozitivni komentari. Zdravlje: Za večernje sate planirajte neku od tehnika psihološkog opustanja.

Strelac

Ljubav: U emotivnom smislu, upotrebite svoj istančani šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Posao: Važno je da podižete »veliku prašinu« i da se o Vama govori na različitim mestima. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Jarac

Ljubav: Za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu planova. Posao: Preuzmite odgovornost samo za poslove koje držite pod kontrolom, sve drugo je neizvesno. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu ili romantičan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Ne dozvolite da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu. Posao: Potrebno je da se angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora. Zdravlje: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Ribe

Ljubav: U emotivnom smislu, strpljivo sačekajte nečiji poziv ili partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti. Posao: Nekom se posrećilo, a na Vama je da celokupnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.