Dnevni horoskop za 30. jun 2020. Device, sačuvajte dostojanstvo i prisebnost duha

Ovan

Ljubav: Odredite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i avanturističkih pobuda. Posao: Određena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da donese neprijatnost. Zdravlje: Priuštite sebi dobar tretman.

Bik

Ljubav: Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke i ponašanja. Posao: Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da poštujete poslovni dogovor. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu, planirajte neku omiljenu zabavu ili emotivni susret. Neko Vas pokreće na emotivnu inicijativu. Posao: Vaš uspeh i zadovoljstvo zavise od zajedničkog dogovora, nema potrebe da odlažete svoje redovne obaveze. Zdravlje: Priuštite sebi neke zabavne sadržaje, kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv. Posao: Umete da organizujete zajednički posao ili da napravite pravilnu raspodelu uloga i interesa. Zdravlje: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Ljubav: Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu. Posao: Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvućićete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Zaboravite na neobične avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Posao: Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vas neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Zdravlje: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

Vaga

Ljubav: Ne dobijate partnerovu podršku, tako da delujete neraspoloženo i osećate emotivnu nesigurnost. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da naruši dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose.

Škorpija

Ljubav: Partner se žali na Vašu rasejanost, zaboravnost ili odsutnost. Ispravite svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate poslovno-finansijske probleme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike.

Strelac

Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac

Ljubav: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdraviji način života.

Vodolija

Ljubav: Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite interesovanja i poslovne ciljeve. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Pogađa Vas partnerovo ponašanje ili novi izgovori koje koristi. Ne verujete u ono što čujete. Posao: Nesporazum koji imate sa nekim saradnicima nameće nova pitanja i obostrano nepoverenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.