Dnevni horoskop za 30. jul 2020. Škorpijama dolazi ljubav na duže staze

Ovan

Ljubav: Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«. Posao: Na Vama je da donesete »zavrsnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Ždravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se. Zdravlje:

Bik

Ljubav: Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni mišljenje ili odluku. Posao: Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Blizanci

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Posao: Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Rak

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje. Posao: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od osnovnih interesa. Zdravlje: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Lav

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Devica

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Vaga

Ljubav: Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u svojim zahtevima. Posao: Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte nove događaje i nečiju reakciju. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko uznemirava.

Škorpija

Ljubav: Ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Upotrebite samo proverena pravila pri pokušaju da promenite svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strelac

Ljubav: Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost ili zaboravnost. Ispravite na vreme svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja, kao privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Zdravlje: Rasteretite se suvišnih dilema i psihološke napetosti.

Vodolija

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet, planirajte neku omiljenu zabavu ili ljubavni susret. Prijaće Vam veselo društvo. Posao: Na Vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da konkretno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Delujete pozitivno na okolinu.

Ribe

Ljubav: Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se isuviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Posao: Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.