Dnevni horoskop za 3. novembar 2019. Vodolijama prava ljubav kuca na vrata, Vage niko ne razume

Ovan

Ljubav: Situacije koje po Vama izgledaju interesantno, voljena osoba posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u novoj dilemi. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da Vas neko potiskuje sa poslovne scene. Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju i psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljivi. Posao: Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Blizanci

Ljubav: Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama. Posao: Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice vode ka praktičnom rešenju. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Rak

Ljubav: Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja. Posao: Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo ili ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti«, kada je neophodno. Posao: Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet vezan za poslovne manire. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Ne dozvolite da se voljena osoba isuviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Posao: Trenutni uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima i akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga

Ljubav: Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost. Posao: Imate dobe namere, ali neko ne razume u potpunosti sve Vaše poslovne ciljeve ili kreativne ideje. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču. Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primer preteranog samoljublja. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od komentara. Posao: Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.

Vodolija

Ljubav: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte emotivne provokacije ili ljubomornu scenu. Posao: Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Ribe

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu uznemirenost i na loše procene, a partner ne želi da popusti pred Vašim molbama. Posao: Početni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija. Zdravlje: Nema razloga da se uzbuđujete oko nekih prolaznih događaja i sitnica.