Dnevni horoskop za 3. juna 2020. Blizanci, postupite po svojoj savesti u susretu sa voljenom osobom

Ovan

Ljubav: Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Posao: Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Bik

Ljubav: Nema razloga da se zavaravate iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom. Posao: Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Zdravlje: Previše briga utiče na lošu koncentraciju i na raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savesti u susretu sa voljenom osobom. Posao: Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja. Zdravlje: Rasteretite se od suvišnih briga, ulepšajte svoje raspoloženje.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Posao: Važno je da se razumete sa saradnicima i da jasno definišete pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu hranu ili preterano konzimiranje cigareta i alkohola.

Lav

Ljubav: Želite više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša Vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Posao: Delujete samouvereno i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o poslovnim interesima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Devica

Ljubav: Nedostaje Vam suzdržanost ili diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Posao: Potrebne su Vam poverljive informacije kako biste zadovoljili različite kriterijume uspešne saradnje. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja, spremni ste da promenite ono što Vam se ne dopada u ljubavnom odnosu. Posao: Stalo Vam je da završite niz korisnih poslova i da opravdate nečije poverenje. Potrebno je da pokažete upornost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Ljubav: Svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Posao: Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili podršku. Zdravlje: Previše obaveza loše utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Sjajno umete da predvidite tok događaja. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Jarac

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Ljubav: Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između Vas i voljene osobe podižu novi »emotivni zidovi« koji Vas razdvajaju. Posao: Osvojili ste nečiju naklonost, ali uviđate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Ribe

Ljubav: Važno je da pravilno razlikujete i uvažavate prave vrednosti, pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite ono što dobijate. Posao: Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao recept za dobro raspoloženje.