Dnevni horoskop za 3. jun 2021: Vage, pre ili kasnije, istina će isplivati na površinu

Ovan

Ljubav: Partner se isuviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto prilikom procene novih događaja. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Bik

Ljubav: Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Posao: Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko ometa ili usporava. Zdravlje: Važno je da pravilno profiltrirate misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno pred saradnicima. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, upotrebite »oprobani recept« za emotivno zbližavanje. Dobra volja, čuda čini. Posao: Ponekad sve postaje relativno. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim situacijama u različitim pravcima. Zdravlje: Sve je moguće kada imate dobru volju.

Devica

Ljubav: U emotivnom smislu bolje je da prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Posao: Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja u poslovno-finansijskoj saradnji, čak i pod otežavajućim okolnostima. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate lažne izgovore. Pre ili kasnije, istina će isplivati na površinu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovno-finansijske interese, upotrebite svoju pamet i iskustvo. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije jer Vas uznemiravaju.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da propuštate neke interesantne događaje koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Posao: Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Zdravlje: Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkom ukusu. Posao: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Zdravlje: Romantična zabava u Vama pokreće skrivenu energiju i snagu.

Jarac

Ljubav: Neko Vam salje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Posao: Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje sa saradnicima prolongira dogovor. U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor kao psihološko rasterećenje.