Dnevni horoskop za 3. jul 2020. Strelčevi, zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru

Ovan

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner zna na koji način može da Vas obraduje ili ugodi. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročne ciljeve. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Ponekad treba rizikovati, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osećanja. Posao: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Zdravlje: Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Rak

Ljubav: Usled nesigurnosti povlačite se u stranu i pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije, pribojavate se od novog emotivnog razočaranja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasno rešenje. Moraćete da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

Lav

Ljubav: Planirajte novi susret. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na poseban način. Posao: Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vaga

Ljubav: Ako Vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da uskladite misli i osećanja. Posao: Nema razloga da ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i više sati aktivnog odmora.

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da kontrolišete svoje impulse, pre nego što povredite nečija osećanja. Previše dramatizujete određene situacije iz zajedničkog života. Posao: Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje Vam predlažu bliski saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Strelac

Ljubav: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama. Posao: Zadržite meru opreza pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Ukoliko u Vama postoje pozitivna osećanja, prenesite inspiraciju i na partnera. Prihvatite igru zavođenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Posao: Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite promišljeni. Zdravlje: Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Posao: Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

Ribe

Ljubav: Često menjate raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Posao: Teško Vam je da ostvarite svoje namere, a ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.