Dnevni horoskop za 3. februar 2021. Device, nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno

Ovan

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Međutim, Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Bik

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Posao: Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Rak

Ljubav: Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Posao: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka praktičnim rezultatima. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Lav

Ljubav: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Posao: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga delujete užurbano pred saradnicima. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.

Devica

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Vaga

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Posao: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Strelac

Ljubav: Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod za zajedničke planove i zadovoljstvo. Posao: Važno je da se dobro organizujete, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivnu orijentaciju u raspoloženju i mišljenju.

Jarac

Ljubav: Zadržite meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je diskrecija. Posao: Nepotrebno se uplićete u situacije koje ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate saradnike. Zdravlje: Izbegavajte isuviše naporne ili konfliktne situacije.

Vodolija

Ljubav: Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Posao: Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Ribe

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.