Dnevni horoskop za 3. decembar 2019. Vodolija je osetljivog zdravlja, Bik ima šansu za povećanje zarade

Ovan

Ljubav: Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i pažnja. Učinite sve što je potrebno, da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Posao: Neko Vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

Bik

Ljubav: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Posao: Nove informacije koje su trenutno u opticaju, mogu biti od velike koristi za dalje poslovno planiranje. Zdravlje: Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

Rak

Ljubav: Zanela su Vas osećanja i naivno verujete u nečiju priču. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Posao: U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Ljubav: Upotrebite neke »skrivene adute« u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti dobru priliku. Posao: Osoba koja Vas podstiče na optimizam ili kreativno raspoloženje zasulužuje Vašu naklonost. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Devica

Ljubav: Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose. Posao: Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama. Zdravlje: Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Vaga

Ljubav: Znaci pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe maptovitost i dobre namere. Posao: Poslovna situacija zahteva promišljenost. Vama nedostaje impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji delujuju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji i lepši tretman. Posao: Obratite pažnju na informacije koje otkrivaju važne detalje vezane za poslovnu saradnju. Pokažite veću selektivnost prilikom planiranja. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Strelac

Ljubav: Partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadnih promena ponašanja. Posao: Pažljivije slušajte ono što govore saradnici, umesto da događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Stalo Vam je da pronađete efikasno rešenje. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.