Dnevni horoskop za 3. avgust 2020. Vodolije, nemojte potiskivati svoje emotivne želje

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu, kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Posao: Od Vas se očekuje da delujete dovoljno efikasno. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.

Bik

Ljubav: Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti nego da provocirate voljenu osobu na ljubavnu raspravu. Posao: Imate loš predosećaj, ali u pokušaju da se problemi reše na miran način ne postižete željeni efekat. Zdravlje: Delujete napeto i reagujete preosetljivo na različite sitnice.

Blizanci

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu, sada Vam preostaje da istrpite nečije komentare ili kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Lav

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivno zadovoljstvo i užitak. Ipak, emotivni vrhunac i lepe situacije brzo prolaze. Posao: Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene situacije, realno procenite svoje mogućnosti na različitim stranama. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu, opustite se.

Devica

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vaga

Ljubav: Postavite određena pravila u emotivnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj razum, nema razloga za paniku.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da naivno potcenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procenama. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaše poslovne interese. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se.

Strelac

Ljubav: U privatnom životu, opterećuju Vas dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Posao: Uspešni rezultati podrazumevaju unapred smišljenu poslovnu strategiju i obostrano poverenje. Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove i pravilniju ishranu.

Jarac

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Vodolija

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje emotivne želje ili potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživaćete u »čarima«. Posao: Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo. Posao: Imate utisak da neko drugi dolazi do izražaja ili da određuje poslovna pravila, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Zdravlje: Izbegavajte naporne i stresne situacije.