Dnevni horoskop za 29. novembar 2019. Strelac doživljava ljubavni krah, Blizanci da pripaze na zdravlje

Ovan

Ljubav: Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali to nije lak zadatak Posao: Potrebna Vam je osoba koja će Vas usmeriti na poslovno rešenje ili neko ko će Vam dati dobar podsticaj. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Posao: Napravili ste dobru poslovnu procenu. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate jasno definisane ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Ponekad preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za ono što dobijate. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Rak

Ljubav: Vaša namera je da osvojite nečiju naklonost. Ipak, Vi to činite uz veliku dozu preterivanja. Posao: Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove za odmor.

Lav

Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Devica

Ljubav: Smeta Vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste iznenada zapostavljeni u nečijim planovima. Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Vaga

Ljubav: Postavljate isuviše velike zahteve pred partnera. Učvrstite svoju vezu sa jednom osobom. Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na poslovnu saradnju. Treba imati razumevanja. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da se protivite partnerovim željama. Pokažite više razumevanja za nečija interesovanja. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate, razmislite na koji način treba da obnovite dobar poslovni odnos. Zdravlje: Važno je da kontrolišete sujetu, ne budite brzopleti.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da se zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Upotrebite »zrno razuma«. Posao: Svoje interese vezujete za nečije obećanje. Umesto da rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu koja ima pouzdane informacije. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Posao: Velike ambicije ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opustanja, prijaće Vam.

Vodolija

Ljubav: Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu. Posao: Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Zdravlje: Izvegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak. Posao: Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.