Dnevni horoskop za 29. maj 2020. Škorpije, bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja

Ovan

Ljubav: Ukoliko Vam smeta osećaj monotonije u emotivnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Posao: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

Bik

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Nalazite se u prilici da povučete paralelne poteze, budite promišljeni i selektivni pri izboru poslovnih partnera. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Rak

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji poslovni status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Lav

Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez. Zdravlje: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

Devica

Ljubav: Pokažite da imate pozitivne namere u odlučujućem trenutku i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Loša komunikacija sa saradnicima predstavlja osnovni razlog koji utiče na promenu poslovno-finansijske klime. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Posao: Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Strelac

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka ili namera. Posao: Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da delujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Ljubav: U emotivnom smislu, nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu preteranu sujetu i samoljublje. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Vodolija

Ljubav: Neko Vam podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Posao: Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu, neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da smišljate »lažne izgovore« koji će Vas predstaviti u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Posao: Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo komunikacije sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.