Dnevni horoskop za 29. jun 2020. Lavovi, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje

Ovan

Ljubav: Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi »ljubavni suton«. Posao: Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Posao: Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Posao: Nalazite se u prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru poslovnih tema i ciljeva. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Lav

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Posao: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas potresaju.

Devica

Ljubav: Postoje stvari koje treba da sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebna Vam je određena doza »tajanstvenosti« i mudro rasuđivanje. Posao: Ne budite nametljivi pred osobom koja testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje isuviše radoznalo. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline i mane. Posao: Ulažete veliki napor, ali ne ostavljate pozitivan utisak. Ponekad se treba pomiriti sa delimičnim rezultatima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, prijaće Vam.

Škorpija

Ljubav: U emotivnom susretu budite pažljiviji nego obično, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Posao: Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa drugima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je moguće. Posao: Usmerite pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici. Zdravlje: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

Jarac

Ljubav: U emotivnom smislu budite realni, ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sve Vaše »slatke snove«. Posao: Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. Neko može da Vam pruži korisnu informaciju. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Neko Vas navodi na dobro raspoloženje. Ne krijete zadovoljstvo, a osmeh predstavlja »ukras« na Vašem licu. Posao: Potrebna Vam je dobra koncentracija u situacijama kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze na vreme. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, relaksirajte se.

Ribe

Ljubav: Preterujete sa izlivom svojih emocija, nemojte davati »velika obećanja«. Dobro procenite svoje mogućnosti. Posao: Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednički uspeh. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte negativne uticaje.