Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na trikove koje koristite

Ovan

Ljubav: Postoje različita ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na trikove koje koristite pred voljenom osobom. Posao: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Bik

Ljubav: Nema razloga za preterivanje ili lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe. Posao: Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da opterećujete partnera velikim zahtevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osećaj umerenosti. Posao: Dok neko taktizira i smišlja različite planove, Vi deluje efikasno i uspešno sprovodite praktične odluke. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost, relaksirajte se.

Rak

Ljubav: Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom. Posao: Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da Vam neće dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Lav

Ljubav: Važno je da sačuvate bliskost sa partnerom ili sa jednom dragom osobom. Posao: Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje. Zdravlje: Izbegavajte svoje »loše navike«.

Devica

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Vaga

Ljubav: Bolje je da se ne zanosite velikim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije slabosti. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predviđenom roku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija

Ljubav: Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni mišljenje ili odluku. Posao: Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Strelac

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Posao: Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublja ili hirovito ponašanje. Preuzmite ljubavnu inicijativu. Posao: Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava dobro isceniranom pričom uz velika obećanja. Zdravlje: Emotivno zadovoljstvo u Vama pokreće novu snagu.

Vodolija

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Ribe

Ljubav: Izrazite svoja osećanja, budite nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja. Zdravlje: Izbegavajte nezdravu hranu i loše navike.