Dnevni horoskop za 28. maj 2020. Blizanci, važno je da se zateknete u dobrom trenutku ili na pravom mestu

Ovan

Ljubav: Postoje stvari koje treba da sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebna Vam je određena doza »tajanstvenosti« i mudro rasuđivanje. Posao: Ne budite nametljivi pred osobom koja testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje isuviše radoznalo. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Bik

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Vaše emotivno zadovoljstvo proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje ili da privučete nečije interesovanje. Posao: Važno je da se zateknete u dobrom trenutku ili na pravom mestu, kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume ili očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje. Posao: Budite promišljeni i hrabri, kako biste pravilno rešili nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije. Zdravlje: Potrudite se da uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

Lav

Ljubav: Često menjate raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Posao: Teško Vam je da ostvarite svoje namere, a ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica

Ljubav: Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare. Posao: U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari. Zdravlje: Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

Vaga

Ljubav: Brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate. Posao: Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu procenu. Zdravlje: Odložite obaveze koje Vas zamaraju.

Škorpija

Ljubav: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se uz osobu koja odgovora Vašim afinitetima. Posao: Uz brilijantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu«. Izbegavajte emotivnu raspravu. Posao: Nalazite se pod težim okolnostima nego Vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi. Bliska osoba ne dozvoljava odlaganje zajedničkih planova. Posao: Ne treba da se opterećujete zbog propuštene poslovne prilike. Zdravlje: Važno je da se opustite nakon napornih situacija.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate. Posao: Ponekad Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Razmislite da li Vam je neophodno sve što priželjkujete. Stvari nisu tako ružičaste kao što mislite. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili uticajno mesto u krugu poslovnih saradnika. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.