Dnevni horoskop za 28. jul 2020. Ovnovi, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja

Ovan

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite šta je pravi povod. Posao: Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Bik

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i karakter. Posao: Delujete vešto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Osoba koja Vam se dopada »izmiče« pred Vašim pozivima. Posao: Potrebno je da racionalno koristite svoju kreativnu energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Rak

Ljubav: Želite da ispoštujete zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja i smišlja neke »tajne planove«. Posao: Teško Vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uviđate da postoje različiti kriterijumi. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Lav

Ljubav: Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Pokušavate da ostavite snažan utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlažete svoje poslovne ideje. Zdravlje: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

Devica

Ljubav: Neko Vas navodi na dobro raspoloženje. Ne krijete zadovoljstvo, a osmeh predstavlja »ukras« na Vašem licu. Posao: Potrebna Vam je dobra koncentracija u situacijama kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze na vreme. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, relaksirajte se.

Vaga

Ljubav: Morate da imate više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Škorpija

Ljubav: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Posao: Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Zdravlje: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Strelac

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po Vašoj meri ili ukusu, ali Vi se dobro snalazite u svakoj prilici. Posao: Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Ljubav: Situacija koja za Vas predstavlja dobro rešenje, partneru izgleda kao »loš izbor«. Nama razloga da se sukobljavate oko različitih ideja. Posao: Neko može da Vam omogući poslovni dobitak, ali prethodno morate da ispunite određene uslove. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe

Ljubav: Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj bližini. Učinite poseban gest da joj privučete pažnju. Posao: Raspoloženje u saradničkim krugovima predstavlja pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.