Dnevni horoskop za 28. januar 2021. Ribe, pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom

Ovan

Ljubav: Partner želi da Vam izađe u susret, ali ima pogrešnu procenu. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom. Posao: Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Bik

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Rak

Ljubav: Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti. Posao: Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji. Izbegavajte nove konfilikte. Zdravlje: Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Lav

Ljubav: Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje »emotivne signale« i iskrene komplimente. Posao: Vaši saradnici imaju dobre namere. Na kraju, pokažite iskrenu zahvalnost prema svima koji zaslužuju gest pažnje ili emotivnu naklonost. Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje i dobar odnos sa okolinom.

Devica

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Vaga

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanje »slabosti« je pogrešna odluka. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo pred saradnicima, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Škorpija

Ljubav: Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vašu ponudu. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačivali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Strelac

Ljubav: Objasnite partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

Ribe

Ljubav: Sa osmehom na licu, potrudite se da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.