Dnevni horoskop za 27. novembar 2020. Bikovi, nema razloga da igrate dvostruku ulogu

Ovan

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Ljubav: Nema razloga da igrate nekakvu dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Posao: Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni ni lakomisleni. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zdravstvenu zaštitu.

Blizanci

Ljubav: Partner Vam postavlja logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je Vama milo. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Rak

Ljubav: Stalo Vam je da rešite nesporazum u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Posao: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova »zamka« ili poslovni promašaj. Sačuvajte distancu. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Lav

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

Devica

Ljubav: Imate utisak da Vas U emotivnom životu proganjaju neke loše situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje sumnje. Posao: Važno je da uskladite svoje ciljeve sa zajedničkim interesom. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti.

Vaga

Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Posao: Potreban Vam je entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi ste tu da potvrdite zajedničku sreću. Budite dovoljno maštoviti. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta, obratite pažnju na svoju kompletnu pojavu ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Jarac

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Vodolija

Ljubav: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Posao: Budite mudri, važno je da svoj uspeh uklopite u prosečna merila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.