Dnevni horoskop za 27. maj 2020. Lavovi se nalaze u neprijatnoj situaciji

Ovan

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, jer između Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje. Posao: Ne rasuđujte na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti odluku o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas potresaju.

Blizanci

Ljubav: Nedostaje Vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. Posao: Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Rak

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Lav

Ljubav: Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se. Posao: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i neko Vam nameće svoja pravila. Budite dovoljno promišljeni i mudri. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Devica

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila niti da utičete na izbor saradnika. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

Vaga

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivni sklad ili poverenje u partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Posao: Napravili ste dobru procenu, nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate definisane ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju. Posao: Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Zdravlje: Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Potisnite sujetu, bez velikog premišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite misli i osećanja. Posao: Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline, stoga kategorično odbijate komentare ili savet koji Vam upućuju saradnici. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate zdravstvenu preventivu.

Jarac

Ljubav: Više Vam smeta iznenadna euforija partnera, nego osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti. Posao: Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Stalo Vam je da sve dovedete pod savršenu kontrolu. Zdravlje: Nemojte se opterećivati napornim obavezama.

Vodolija

Ljubav: Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate »pogrešne poteze« ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni. Posao: Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe

Ljubav: Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama. Posao: Imate jasne ciljeve i nema potrebe da činite poslovne kompromise. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.