Dnevni horoskop za 27. jun 2019. Ribe nisu sigurne kuda idu dalje, Ovnovi ostavljaju loš utisak

Ovan

Ljubav: Svojim ponašanjem ostavljate loš utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati »čudo« u emotivnom dijalogu. Posao: Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije. Posao: Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Blizanci

Ljubav: Nemojte očekivati previše razumevanja od osobe koja ima različite emotivne afinitete i potrebe. Posao: Izbegavajte rizik na koji Vas nagovaraju saradnici ili jedna mlađa osoba. Najbolje je da prihvatite stvari i pravila koja dobro poznajete. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću. Posao: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Obratite pažnju na svoj izgled i raspoloženje, prihvatite pozitivne uzore.

Lav

Ljubav: Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Posao: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Devica

Ljubav: Izbegavajte raspravu u susretu sa voljenom osobom o »osetljivim temama« koje ni do sada niste uspeli da zaključite. Posao: Zbog različitih interesovanja među saradnicima morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu. Zdravlje: Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

Vaga

Ljubav: Susret sa jednom osobom više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete proverenim informacijama. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju Vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Posao: Ukoliko Vam je stalo da opravdate ugled u društvu poslovnih partnera, budite suzdržani i diskretni. Zdravlje: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: To što Vas neko kritikuje predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu. Posao: Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Zdravlje: Izbegavajte naporne i stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Susret sa jednom bliskom osobom ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe vidite u lepšim i vedrijim tonovima. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Vodolija

Ljubav: Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite zanimljivo iskustvo. Novi izazov za Vas ima i veliku draž Posao: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

Ribe

Ljubav: Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.