Dnevni horoskop za 27. jul 2020. Device, ne zanosite se nekim neobičnim idejama

Ovan

Ljubav: Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv na susret. Posao: Ponekad izazovi deluju kao dodatni podsticaj u nameri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, novom raspravom ništa značajno ne rešavate. Posao: Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se dobro organizujete za sprovođenje svojih ciljeva. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

Blizanci

Ljubav: U emotivnom smislu, dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi susret. Proverite svoju sreću. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu, a neko pokušava da Vam obezbedi bolje materijalne uslove. Zdravlje: Obratite pažnju na izgled ili stil izražavanja.

Rak

Ljubav: Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno. Posao: Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti i ne testirajte ih.

Lav

Ljubav: Smišljate način da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga

Ljubav: U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Posao: Na Vama je da stvorite uslove ili da pokrenete inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se. Posao: Koristite suviše stroge kriterijume kako biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Stalo Vam je da rešite nesporazum u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Posao: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova »zamka« ili poslovni promašaj. Sačuvajte distancu. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Jarac

Ljubav: Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Posao: Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite loše posledice. Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Vodolija

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: U susretu sa saradnicima, morate da imate jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Ribe

Ljubav: U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, pre nego što donesete novu ili važnu odluku. Posao: Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.