Dnevni horoskop za 27. januar 2021. Budite promišljeni, pre nego što progovorite

Ovan

Ljubav: Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi. Posao: U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Zdravlje: Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću. Posao: Imate dobre ideje i stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost prilagođavanja različitim uslovima je nužna za poslovni uspeh. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, pre nego što progovorite. Posao: Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Zdravlje: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Rak

Ljubav: Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje. Posao: Susret sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili intrigante osobe koje Vas opterećuju.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da gradite novu iluziju o emotivnoj sreći. Priželjkujete stvari koje izgledaju daleko iz sadašnje perspektive. Posao: Važno je da ne pričate previše o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

Devica

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja, kao privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Zdravlje: Rasteretite se suvišnih dilema i psihološke napetosti.

Vaga

Ljubav: Ukoliko osećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije bezgrešan, ispravite svoje propuste. Posao: Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

Škorpija

Ljubav: Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno. Posao: Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti i ne testirajte ih.

Strelac

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Jarac

Ljubav: Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, novom raspravom ništa značajno ne rešavate. Posao: Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se dobro organizujete za sprovođenje svojih ciljeva. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede saradnju. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.