Dnevni horoskop za 27. januar 2020. Ko je nervozan i sve mu ide naopako, a kome danas sve ide od ruke?

Ovan

Ljubav: Važno je da imate dobru ideju koja ce Vas zbližiti na pravi način. Posao: Stvari i događaje prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u Vašem okruženju. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Važno je da Vaša sreća potraje što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Neko Vam iskreno pomaze da unapredite svoj poslovni status. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Blizanci

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste odgovorni za ono što činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Ljubav: Vas je lako uznemiriti i pokrenuti na emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili ponašanja. Posao: Vaša interesovanja su praktične prirode, tako da svoju pažnju i energiju usmeravate na materijalne rezultate. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Lav

Ljubav: Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Pokažite da imate dobru volju, ponekad osmeh sve govori. Posao: Strpljivo sačekajte na pravi momanat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Devica

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na »unapred režiranu predstavu« u kojoj Vam je dodeljena sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.

Vaga

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Pokažite više tolerancije. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje zajedničku tenziju. Posao: Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Zdravlje: Delujete napeto, opustite se u odgovarajućem društvu.

Strelac

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Suviše ste uznemireni i burno reagujete na sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra sa određene distance. Posao: Korisne informacije treba da Vam omoguće određene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Potrebno Vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji. Posao: U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se nečiji postupci ili ponašanje. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Ribe

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Posao: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas potresaju.